Известие

Collapse
No announcement yet.

Горен носач?...тампон?...сервиз?...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от georgievd Покажи съобщение
    Горен ляв носач - за смяна.
    Задни тампони на долните носачи също са за смяна.
    За лагера (главината) и шарнирите не можаха да кажат мнение. Трябвало да се разглобява.

(Отзад щангите също имат луфт, но те не ме притесняват толкова. За момента са на второ четене.)

Четвъртък е денят хикс, така че тогава ще разбера повече за главината.

Благодаря за помощта
    Оправете и задното... че при мен от него цялата кола се клатеше в левите завои с над 100-110.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Позакърпихме положението - носач + тампони + работа = 250лв.

А като разбрах още колко има...
      I came, I saw, I ran away screaming

Comment

Колега, мисля че същия/подобен проблем - преди 1 месец бях на стенд - казаха че шарнири, тампони, изобщо ходова част ми е перфектна. Не знам всъшност при теб точно как е, при мен сякаш някакво топченце се търкаля и се удря в кухо пространство (ебaхти определението, ама е точно така) Някакви идеи дали е същото?

P.S. Има ли някакъв вариант, понеже сменях накладки преди 2 седмици, при слагането на гумата нещо да не е поставена както трябва?

Comment

Първоначално публикувано от Marin_V Покажи съобщение
          Колега, мисля че същия/подобен проблем - преди 1 месец бях на стенд - казаха че шарнири, тампони, изобщо ходова част ми е перфектна. Не знам всъшност при теб точно как е, при мен сякаш някакво топченце се търкаля и се удря в кухо пространство (ебaхти определението, ама е точно така) Някакви идеи дали е същото?

P.S. Има ли някакъв вариант, понеже сменях накладки преди 2 седмици, при слагането на гумата нещо да не е поставена както трябва?
          При теб по скоро звучи като водачи на спир.апарати...
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
            При теб по скоро звучи като водачи на спир.апарати...
            Колега, ще ми кажеж ли при какъв майстор да ида, цени горе-долу при смяна?

Comment

Working...
            X